2008. október 29., szerda

Nyílt levél Vidorné Szabó Györgyi és Béki Gabriella részére!
2008. Október 29.

Tisztelt Hölgyeim!

Október 28-án a Népszavában megjelent egy cikk, melyben Önök "vérlázítónak és mélységesen felháborítónak" tartották, hogy a Magyar Gárda soraiba fogad 18. életévüket be nem töltött fiatalokat is. Először is tisztázni szeretném: a Magyar Gárda tagja csak 18. életévét betöltött személy lehet. A 14-18 évesek kadéttá, a náluk fiatalabbak pedig oroszlánkölyökké lettek avatva a Hősök terén megrendezett ünnepségen, mindkét esetben szülői beleegyezéssel. Persze aggodalmukat nem csodálom, hiszen a magyar mondavilág ismerete, népdalaink éneklése, a kézművesség válfajainak szakképzett (gárdista) pedagógusok felügyelete mellett történő gyakorlása meglehetősen kis eséllyel eredményez majd szociálliberális szavazókat.

Látványos kéztördelésük és kilátásba helyezett gyermekvédelmi vizsgálódásuk azonban rögtön fel is vet néhány érdekes kérdést: hol voltak Önök a gyermekek iránt érzett, nagyra nőtt aggodalmukkal például akkor, amikor Nyírmihálydiban fertőző májgyulladás járvány ütötte fel a fejét, mert a falu jó pár cigány családjánál még pottyantós vécé sem volt, ezért gyermek és felnőtt ott végezte a dolgát, ahol a szükség éppen rájött? Az ilyen szellemi és fizikai fertőt miért nem tartották Önök említésre sem méltónak? Hiszen tudtommal Önök nem csupán tagjai, de egyenesen vezetői az országgyűlés ifjúsági, szociális és családügyi bizottságának, kedves hölgyeim! Akkor miért nem hágott Önökben ilyen magasra a buzgalom? Befolyásukat felhasználva miért nem beszéltek erről, miért nem tettek az áldatlan helyzet ellen? Úgy érzik talán, hogy a tisztességesen, munkából élő magyar emberek gyermekei nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint azok, akik vécével először az iskolában találkoznak, ha egyáltalán eljutnak oda? Ne tegyék magukat nevetségessé!

Nézzenek szembe a valósággal, még akkor is, ha nem tetszik, amit látnak. Sétáljanak egyet a VIII. kerületben, vagy valamelyik borsodi falucskában. És ne fussanak el, mint azt Vidorné Szabó Györgyi tette ez év februárjában, amikor lakossági fórumon választói kérdőre vonták. Azok, akik ott laknak, szintén nem futhatnak el, pedig higgyék el, nem kérdésekkel üldözik őket, mint a gyorsléptű képviselő asszonyt. Együtt kell élniük a problémákkal és a problémás emberekkel, főleg azért, mert Önök nem tesznek értük az égvilágon semmit. Nem a Magyar Gárda honmentő, magyarvédő tevékenysége okozza a bajt, hanem az Önök jól fizetett semmittevése, vagy éppen ártó ténykedése.

Mivel a Népszava cikkében megszólaltatottak oly nagy kínnal, mégis hiábavalóan kerestek történelmi kapcsolatot a nyilasok és a Magyar Gárda között, idézzük fel a valós történelmet egy percre. Vajon Vidorné Szabó Györgyi MSZMP-tagként ugyanilyen hevesen ellenezte-e a katonás rendben vonuló úttörőcsapatok működését, a honvédelmi napokon gyerekek által eldobott gyakorló kézigránátokkal és légpuskás céllövészettel együtt? Vajon akkor úgy vélte-e, hogy az ilyesmi torzítja a gyermekek ártatlan lelkét? Vagy ugyanilyen hevesen és felháborodottan tiltakozott-e a nagyon is valós fegyverarzenállal rendelkező munkásőrség ellen, amelynek fő célja bevallottan nem a magyarság, hanem a Párt hatalmának megvédése volt? Ugye, hogy már maga a felvetése is megmosolyogtató?

Ha mindenképpen a gyermekek veszélyeztetése ellen akarnak valamit tenni, akkor talán nézzenek szét az SZDSZ táján. Tudják, ott, ahol immár hagyományosnak mondható módon szép számmal gyűlnek össze a melegek és a pedofilok - nyilván nem véletlenül. Béki Gabriellának nem is kellett volna messzire mennie, elég lett volna az is, ha XVIII. kerületi képviselőként átugrik SZDSZ-es párttársához, a XIX. kerületi polgármesterhez, Lévay Leventéhez, a jogerősen elítélt pedofilhoz és legalább a mostanit idéző mély felháborodással kérdőre vonja őt. De akkor valamiért nem hallottuk az Ön nevét, mint ahogyan Vidorné Szabó Györgyiét sem. Legalább elhatárolódhattak volna, ha már olyan nagy gyakorlattal szólítanak fel erre másokat. De nem, Önök akkor csendben voltak, mert hát mit lehet mondani egy pedofil SZDSZ-esre? Azt semmiképpen, hogy meglepő... Inkább az volt a meglepő, milyen gyorsan és csendben eldugták a közvélemény elől az SZDSZ másik lebukott pedofilját, a siófoki képviselőjelöltjüket, Bertalan Attilát. Mert az igazság Önöknek mindig fájdalmas és titkolnivaló. Mert Önöknek, a "nagy jogvédőknek" mindig van valami tagadni- és szégyellnivalójuk. Például liberális barátjuk, a Magyar Emberi Jogvédő Központ és a Martin Luther King Egyesület volt prominense, Ill Márton, aki homoszexuális vonzódását olyannyira nem tudta leküzdeni, hogy az esetről készült felvételek tanúbizonysága szerint hősies jogvédő tevékenységéért cserébe szexuális aberrációra igyekezett rávenni a "megmentett" színes bőrű fiatalembereket.

Szóval söprögessenek csak a saját házuk táján tisztelt hölgyeim, bőven van mit! És higgyék el: egy jóérzésű magyar ember nem a Magyar Gárdától félti a gyermekeit, hanem az SZDSZ-es cukros bácsiktól. Kérdezzék csak meg őket!

Magyar Gárda Mozgalom
Országos Sajtóiroda

Nincsenek megjegyzések: