2009. április 25., szombat

Új kormányszóvivő minősíthetetlen stílussal

A Fidesz helyettes szóvivője közleményben reagált arra, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét nevezte ki kormánya új szóvivőjének.

Örülni kéne, hogy lyuk van a fenekükön - mondta az újdonsült kormányszóvivő, Szollár Domokos, amikor korábbi cégénél a munkavállalók a jogaikért küzdöttek. Azt is hozzátette, hogy "le van petézve" a munkahelyüket, megélhetésüket féltő dolgozók követelésein" - emlékeztetett sajtóközleményében Cser-Palkovics András.

A Fidesz helyettes szóvivője arra reagált, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét nevezte ki kormánya új szóvivőjének.

Közlése szerint "a senki által semmire meg nem választott MSZP-SZDSZ-kormány tehát sikeresen kiválasztotta azt az embert kormányszóvivőnek, aki a leginkább megjeleníti a magyar családokat, a vállalkozásokat semmibe vevő szocialista mentalitást".

"A minősíthetetlen stílusú Szollár kinevezése bizonyíték arra, hogy a minden eddiginél brutálisabb megszorító csomagot kidolgozó MSZP és az illegitim miniszterelnök nemcsak durván megsarcolja, de mélységesen le is nézi az embereket" - hangsúlyozta Cser-Palkovics András.
(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: