2009. november 17., kedd

Megint itt a hazudós

Gyurcsány Ferenc a Zuschlag-per tárgyalásán színjátékot adott elő

Nem mondott igazat Gyurcsány Ferenc csütörtökön a Zuschlag-perben tett tanúvallomásában – mondta a Magyar Hírlapnak Topolánszky Ákos, a Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztérium egykori helyettes államtitkára, aki fenntartja korábbi állítását egy Gyurcsány által befolyásolt pályázati elbírálással kapcsolatban.


Ezzel egyúttal cáfolja az egykori sportminiszternek, bukott kormányfőnek a bíróság előtt eskü alatt kimondott szavait, miszerint nem befolyásolta a pályázatok elbírálását, és „egyedi ügyekben nem volt fogékony a tárgyalásra”. Topolánszky Ákos még 2007-ben nyilatkozott arról, hogy a drogprevenciós pályázatok értékelése után a sportminiszter telefonon felhívta, és arra utasította, hogy a szakmai bizottság által támogatásra nem javasolt pályázatra fizessen ki négymillió forintot.


A lepontozott pályázó Gyárfás Tamás volt, aki levélben fordult a döntés miatt Gyurcsány Ferenchez. A helyettes államtitkár megtagadta a kérést, de úgy tudja, hogy felmentése után Gyárfásnak kifizették a négymilliót. Topolánszky szerint a korábbi sportminiszter a bíróságon nyilvánvaló tényeket tagadott.

>>>

Kérdések
Elkúrcsány Fegyenchez, Cuslág bűntársához!

Hamarosan, amikor tanúból vádlott lesz!!!




Választási kampány :



Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a miniszterelnök-jelölti vitában hazugnak nevezte vitapartnerét, amiért az később beteljesülő dolgokra figyelmeztette a lakosságot ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a "köteles beszédet" és az Orbán-Nastase paktumot a 2002-es kampányban riogatásra, félelemmel való manipulációra használta fel ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki meghonosította Magyarországon a gyűlöletkampányt és a karaktergyilkos lejárató propagandát ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választási kampányban elhazudta az ország valós pénzügyi helyzetét, és gazdasági miniszterével milliós nagyságrendben költött az adófizetők pénzéből arra, hogy nyugat-európai újságokban manipulatív óriásreklámok jelenjenek meg Magyarországról ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választást követő napokban sarokba vágta a választási programját, és az új parlamenttel visszavonatta a már hatályban lévő adócsökkentési programot, miközben az ígéretektől merőben eltérő, és/vagy azokkal szöges ellentétben álló kormányprogramot nyújtott be ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki trükkök százaival ( amelyekről nekünk nem kell tudni ) hozta vissza a szarból a kormányzást ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választások előtt a Svábhegyi Gyerekkórház szobáiban meghatottan simogatta a beteg gyerekek buksiját, hogy azután ( a "reform" jegyében ) bezárassa az intézményt ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a szocialista választási kampány kidolgozásával és tanácsadással azt a drezdai-kör nevű csoportot bízta meg, amelynek a szlogenje : "Ha a népszerűségeden nem tudunk javítani, elérjük, hogy a riválisodat nálad is jobban utálják" ?

Belpolitika, kormányzás :

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki 2004-ben megpuccsolta az akkori kormányfőt Medgyessy Pétert ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki hazudott reggel, délben meg este ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki elkúrta, nem kicsit, nagyon ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki majd beledöglött abba, hogy ( minimum másfél évig ) úgy kellett tennie, mintha kormányozna ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki nem hogy a helyes kormányzati politikát, de igazából még a harmadik helyes lépést sem tudja ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki kedve szerint beszélhet a "közszolgálati" televízióban, még az ellenzék vezetője nem ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit Merkellel, János Pál pápával, Bush-sal és Fico-val való találkozása után tartott sajtótájékoztatóján a partnerei korrigálni voltak kénytelenek, mert egyoldalúan meghazudtolta őket ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki ma fennen hangoztatja köztársaságpárti mivoltát, holott a rendszerváltás előtt a FIDESZ teljes ellehetetlenítését szorgalmazta ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormányzása alatt megduplázódott a magyar államadósság ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya(i) világbajnoki ezüstérmet szereztek az GDP arányos államháztartási hiány előidézésében ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki svájci Davosban azt találta nyilatkozni, hogy a magyar gazdáktól meg kellene vonni az uniós támogatásokat ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki akkora demokrata és hazafi, hogy esze ágában sincs teljesíteni a nyilvánvaló népakaratot és lemondás helyett húsz körömmel kapaszkodik a hatalomba, miközben éppen politikai riválisát vádolja féktelen hatalomvággyal ?

Fasiszta és antiszemita kártya :

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki egy zsidó tulajdonostól elkobzott villában antifasisztáskodik ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki előszeretettel használ hitleri jelszavakat ? ( Egy ország, egy program, egy ember … Neue Ordnung )

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki antiszemitának és fasisztának nevezi politikai ellenfeleit, és a fasizmus alaptalan felemlegetésével sorozatosan lejáratja a világ előtt Magyarországot ?

Bűntársak

Bűnügy :


Maga az a Gyurcsány Ferenc ( a máig titokzatos "nagyember" ), akit Kulcsár Attila nevű bűntársa egyszerűen csak Gyurcsányinak hívott, aki ha baj van, végül minden kényes ügyet elsimít ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a minisztériumában ( állítólag tudta és beleegyezése nélkül ) alapítványi pénzek sorsáról döntöttek ifjú szocialista politikusok ( Zuschlag, Mesterházy, Arató, Újhelyi ), és a sok milliónyi támogatással ma sem tudnak elszámolni ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Zuschlág-ügyben tett ügyészségi vallomását ( ígérete ellenére ) a mai napig sem hozták nyilvánosságra ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki lényegében nulla befektetéssel ( és hathatós anyósi segítséggel ) privatizálta a MOTIMOT, és más állami vállalatokat ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki miután privatizálta és az állammal felújítatta a balatonöszödi kormányüdülőt és a Szalai utcai képviselői klubot, azt ugyanolyan áron visszabéreltette az államtól ? Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit eddig csak azért nem lehetett köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert :

1./ Mentelmi joga van,

2./ Az ügyészség sorozatosan megtagadja ügyében a nyomozást,

3./ Az elkövezett adócsalások és bűncselekmények időközben elévültek ?



Társadalom, erkölcs :

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya agresszíven hozzálátott a tradicionális magyar társadalmi szerkezet, a család és a keresztény erkölcsi normák szétveréséhez, a drogosok, pedofilok, a nemi másságukat nyíltan vállalók elvtelen kormányzati bátorításával ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a feleségét ( a Pápa elleni merényletben való családi érintettség okán ) kitiltották a Vatikánból ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az édes jó mamája aggódva figyeli a gázóra állását a pápai panellakásban, miközben telente csak a konyhát tudja fűteni ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a cégei olcsóbban kapják az áramot mint bárki más ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki mindenki másnál jobban tudja, mit jelent reggel ötkor felkelni és hogyan lehet hatvanezer forintból ( talán óránként ? ) megélni ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az clégeinél sorozatosan megszegik a munkaügyi előírásokat, túllépik a törvényes munkaidőt, ahonnan a szakszervezeteket is kitiltották az üzem területéről ?

Magyarság :

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a 2004-es népszavazási kampányban megtagadta a határon túli magyarokat, és 23 millió román beözönlésével riogatott ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya tanulmányt készíttetett távol keleti bevándorlók millióinak a fogadásáról ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya nehezebben ad állampolgárságot egy határon túli magyarnak, mint egy egyéb bevándorlónak ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az országát már majdnem teljesen felvásárolta az izraeli tőke ?

Terror, megfélelmítés :

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a rendőrséget a hatalom ökleként, párt miliciaként működteti ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az adóhatóságot a másként gondolkodók megfélelmítésére használja ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki szándékosan kelt terror-fenyegetettségi pánikot minden alkalommal, amikor el akarja terelni a figyelmet egy-egy ügyről vagy a kormányzati alkalmatlanságáról ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az ellene tüntető tömegbe lövetett 2006. október 23-án - miközben aznap legalább háromszor konzultált a legfőbb rendőrségi vezetőkkel ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki gátlástalanul zsarolja és sakkban tartja saját párttársait azok viselt dolgai miatt ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki alkotmánysértően, a titkosszolgálatokat a szocialista párt gestapójaként felhasználva - megfigyelteti a szabadon választott önkormányzatokat ?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Keller Lászlóval fémjelzett kormánya - Kapolyi László közbeiktatásával - törvénytelenül megfigyeltette az ellenzék prominens képviselőit ?

Végül - de nem utolsó sorban :

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a "haladó baloldali" hagyományokat folytatva, ismételten tönkretette Magyarországot ?

>>>

Duft

Nincsenek megjegyzések: