2010. január 16., szombat

Hazugság az MSZP "százezer kínais" kampánya

"Az MSZP tehát nyugodtan kihúzhatja a gyűlöletkampány elemeit tartalmazó listájáról a százezer kínaival való riogatást" - hangsúlyozza Szijjártó Péter a valótlan hírt közlő lap beismerése nyomán.

A hirextra.hu a mai napon az alábbi helyreigazítást tette közzé:

"Az Orbán százezer kínaira cserélné az IMF hitelt?" c. - 2010. január 7. napján megjelent - cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a Fidesz elnökének kínai útját Thürmer Gyula készítette elő. Valótlanul állítottuk továbbá azt is, hogy Orbán Viktor olyan ajánlattal érkezett volna Pekingbe, hogy a Nemzetközi Valutaalaptól kapott 25 milliárd dolláros hitelt eladná Kínának, cserébe százezer kínait fogadna be az ország, azaz százezer kínai kapna nálunk letelepedési engedélyt."

Az MSZP tehát nyugodtan kihúzhatja a gyűlöletkampány elemeit tartalmazó listájáról a százezer kínaival való riogatást. Nagyjából ennyire hiteles a szocialisták mocskolódó kampányának többi eleme is.

A Fidesz továbbá pert indít Herényi Károly ellen, aki a fent említett - valótlan - állítások kapcsán "gazdasági hazaárulással" vádolta meg a
Fidesz elnökét.

Szijjártó Péter,
a Fidesz elnöki stábjának vezetője
(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: