2008. november 27., csütörtök

Cigányok ölték meg a kiskunlacházi lányt

2008. november 26. 20:20
HunHír.Hu-információ

hn_.jpe





Holtan találták meg az eltűnt kiskunlacházi kislányt, ez az a tragikus hír, amit még meg mert írni a balliberális félretájékoztató média, azóta az események felgyorsultak, de a nyomozás eredményeit, és az elfogott tettesek származását nem sietnek világgá kürtölni. Az ugyanis politikailag nem korrekt. A fiatal lányt cigányok gyilkolták meg - tudta meg a HunHír.Hu.

Mint ismert, a Pest megyei, tízezer főt számláló nagyközségben egy 14 éves kamaszlány, Nóri szörnyű és brutális gyilkosság áldozata lett. A lány megalázott, megkínzott holttestét édesapja találta meg egy lakásukhoz közeli kiserdőben. Nóri éjjel egyedül ment hazafelé, most kivételesen nem akart társaságot, egyedül akart lenni, ami most már mint tudjuk nagy hiba volt, követték és figyelték.



Pár cigány már éjjel megjelent a helyi művelődési ház rendezvényén, ott, ahol Nóri is szórakozott. Figyelték, s vártak. Talán arra, hogy egyedül elinduljon hazafelé. Számításuk bejött, megindult utána a büntetett előéletű cigányokat tartalmazó 5 fős horda.

- A 3 helyi és 2 ráckevei, fekete Audival furikázó teremtmény bestiális módon elintézte a fiatal lányt, kegyeleti okokból nem részletezném hogy hogyan, elég legyen annyi, hogy a támadás után még hosszú órákig élt és szenvedett - közölte a HunHír.Hu kiskunlacházi informátora. Mint megtudtuk, a cigányokat kedden rajtaütésszerűen elkapták, kettőt Kiskunlacházán, az 51-es főúton állítottak meg, és bilincsbe verve hurcolták el őket.

A megemlékezés a bűntett helyszínén folyamatos, tömegével mennek ki az emberek mécsest gyújtani. A rendőrség fokozott jelenléte tapasztalható a településen, tartanak ugyanis a cigányok elleni megtorlástól.


Nincsenek megjegyzések: