2008. december 23., kedd

Bayer Zsolt: 669
2008-12-23 06:30:20

Van nekünk, magyaroknak egy jó csomó mondásunk, amely mind-mind azt akarja kifejezni, hogy az igazság előbb-utóbb, így vagy úgy, de mindig győzedelmeskedik. Erre gondolok: "Az igazság házhoz jön." Vagy erre: "Hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát."

Hát most, a Ferencvárosban, házhoz is jött, meg utol is érték.

Hatszázhatvankilenc hamisat találtak az MDF leadott kopogtatócédulái között. Ez az összes leadott kétharmada.

Leírom most ide, számokkal: 669. Azért írom le ide számokkal, mert olyan szimbolikus ez a számsor. Mifelénk, ha feltűnt valahol a 666-os szám, mindig jelentkeztek ugyanazok a bolondok, és ugyanazok a fizetett gazemberek, akik ebből kiolvasták a sátánizmus és a nácizmus megjelenését. Hát ezért olyan szép most az MDF neve mellett ez a 669.

A sátán két hatosa mellett a kilences.

Hosszú út vezetett el idáig.

Mondtam már, de nem elég elégszer elmondani: a főpróba Bagó Zoltán politikai likvidálása volt 2006-ban, a választási kampány hajrájában, Kalocsán. A Magyar Dávidibolya Fórum elnöke akkor állt először a kamerák elé, farizeus arccal, a felháborodástól elfehéredve, és akkor jelentette be először, hogy hangfelvételek vannak a birtokában, amelyek bizonyítják: Bagó Zoltán, a Fidesz jelöltje megzsarolta és megfenyegette Romsics urat, a helyi múzeum igazgatóját, az MDF jelöltjét. És – tette hozzá Dávid Ibolya –, ez még tizenegy (11) helyen megtörtént, és nekik arról is mind van hangfelvételük.

Több hangfelvétel nem került elő.

Mikor Bagó Zoltán kérte, hogy a közte és Romsics között lezajlott beszélgetés hangfelvételét hozzák nyilvánosságra, az MDF azt mondta, nem lehet, mert személyiségi jogokat sért.

Aztán eltelt két év. És a bíróság kimondta, hogy Bagó Zoltán soha és sehogyan nem fenyegette meg Romsicsot, miképpen ez a hangfelvételből egyértelműen kiderül.

Az igazság helyrebillent, csak hát, Bagó Zoli nem indulhatott (biztos nyertes lett volna), és a botrány akkor elvitt néhány ezer szavazatot a Fidesztől. Az igazság helyrebillent – de ez már senkit nem érdekel. Az MDF (és Dávid Ibolya) teljesítette a küldetést…

Másodszor most, alig két hónapja állt a kamerák elé Dávid Ibolya, farizeus arccal, a felháborodástól elfehéredve, és egy CD-t lobogtatott. S mondá: hangfelvételek bizonyítják, hogy őt az UD Zrt. titkos eszközökkel le akarja járatni, és ebben a mocskos munkában részt vett Almássy Kornél.

Talán nem érdektelen felidéznünk: Almássy Kornél Dávid Ibolya kihívója volt az MDF elnökválasztásán. Almássy politikai karrierjének egy szempillantás alatt lett vége, a pártból, a frakcióból kizárták.

És a gépezet beindult: az MSZP és médiafalkája azonnal ráharapott az ügyre, és alig kellett másfél nap, hogy a magyar nyilvánosság mocskos, ólomszürke egén feltűnjék a Fidesz, mint a sátán követe, s mint szegény Dávid Ibolya sírásója.

Majd két év múlva kiderül az igazság, de az már nem fog érdekelni senkit sem…

S következett még néhány fura kanyar: miután Almássyt kizárták a frakcióból, hamar kiderült, hogy nem lesz frakció, mert már nincsenek tízen. És akkor előbb Almássyt próbálták visszacsábítani, majd ráleltek Lengyel Zoltánra, aki… Tudják mit? Nincs aki. Lengyel Zoltán nem aki, hanem valami más, maradjunk ennyiben.

S most Lengyel Zoltán szabad mandátummal ül a Magyar Dávidibolya Fórum képviselőcsoportjában, és ott egyengeti az MSZP s önmaga útját. ("Lengyel Zoltán útja a hatalomba" – Szelényiék megírhatják ezt a tanulmányukat is, a húszesztendős magyar rendszerváltás nagyobb dicsőségére…)

Ez tehát az út. A "Normális Magyarország" útja. S ebből az útból értelemszerűen következik a ferencvárosi 669 hamis kopogtatócédula, amely Dézsi Mihályt, egykori rendőrségi szóvivőt, egy volt MSZP-s államtitkár egykori kabinetfőnökét, ma MDF-es jelöltet volt hivatott támogatni.

A választási bizottság megtagadta Dézsi nyilvántartásba vételét, tehát most úgy néz ki, nem indulhat a választáson. De majd fellebbeznek, és van egy olyan érzésem, látunk még csodát mi, mindannyian. Látni fogjuk hamarosan Dávid Ibolyát és kedves famulusát, Herényi Károlyt a kamerák előtt, amint majd bejelentik: hangfelvételük van róla, hogy a hamis kopogtatócédulákat Orbán Viktor fénymásolta és adta személyesen postára, mert a Fidesznek semmi sem drága. És nagyon szigorú, és nagyon szomorú lesz az arcuk. Nem is nagyon lehet másmilyen, mert a Normális Magyarországért folyó kérlelhetetlen harcban olyan azbesztréteg nőtt már arra a két arcra, amely lehetetlenné teszi az emberi vonások megfigyelését. Olyan már az a két arc egészen, mint a sátáné. Közel az idő, amikor 666 hamisságot fognak találni az MDF háza táján. És akkor majd nagyon hosszú szoknyákat kell viselni, nehogy kivillanjon a patában végződő láb…

De az is mindegy lesz. Mert ezek csak krampuszok – még ha gonoszak is. Az igazi sátán csak mögöttük áll, és hazudik, hazudik, véghetetlenül.

De az egy másik történet. Vagy mégsem?

magyarhirlap.hu

Nincsenek megjegyzések: