2009. január 25., vasárnap

Szűcs Erika sajátosan értelmezi a sajtószabadságot
2009. január 24. 19:42


MNO
A járulékcsökkentés mellett a demokratikus átalakulással együtt járó sajtószabadságot is nehezen értelmezi a szociális miniszter. Szűcs Erika meglepődött azon, hogy pártja a Hír Televíziót is beengedte az új székházba, ahol először ülésezett az MSZP választmánya.


Szűcs Erika szociális miniszter meglepetéssel konstatálta, hogy a hírTV stábját is beengedték az MSZP új székházába, ahol a kormánypárt választmánya tartott ülést. „Szerintem túlzásokba esünk, abszolút. Nem érdemlik meg, nem érdemlik meg” – fogalmazott a miniszter. Majd munkatársainkat odébb küldte, mondván, szeretnének „nyugodtan lenni”.

Szűcs Erika egyébként a szocialista párt belső parlamentjének számító testület egyik elnökhelyettese, a rendszerváltozás előtt pedig a miskolci és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei MSZMP munkatársa volt.

A Fidesz nyugdíjba küldené Szűcs Erikát

Érdekes felfogást vall Szűcs Erika miniszter demokráciáról és sajtószabadságról – írja közleményében a Fidesz. Miután a családi pótlék elvételének felvetésén kívül más érdemi intézkedés nem fűződik Szűcs Erika miniszter nevéhez, a magunk részéről támogatjuk, hogy Szűcs Erika végre „nyugodtan lehessen”, miniszteri felelősség nélkül, csendes nyugdíjas éveiben – teszi hozzá Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője.

(hírTV, OS)



Nincsenek megjegyzések: