2009. február 27., péntek


Gyurcsány Miskolcon osztotta az észt – A miskolciak meg kimondják az igazságot!

Szűk két órán át tartott az a csütörtöki fórum, amit Gyurcsány Ferenc tartott a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében.

Szerinte „ehhez képest a 29-33-as válság kutyafüle volt”, „lassan túl vagyunk az első sokkon, de még nem látjuk a végét”, „ez az első olyan válság, ami alól egyetlen ország, egyetlen szektor és talán egyetlen család se tudja kivonni magát”, „ezt a válságot úgy kaptuk, ez jött külföldről, mint nem egy esetben az influenza”
(Őt miért nem viszi innen messzire egy ugyanilyen erős „influenza”? – a szerk.)

Ezek után ostorozta Orbán Viktort, mert miatta „a világválság ilyen leromlott állapotban találta Magyarországot, a legnagyobb ellenzéki párt minden reformot elutasító, azok ellen populista módon tömeget szervező politikája a fő oka”.
(Azt már csak halkan jegyezném meg, hogy az elmúlt pár évben nem kicsit növekedett az adósságállomány, de nagyon! – a szerk.)

Az előadást kb. 500 fő ülte végig, akik jó párszor tapssal jutalmazták az előadót.
(Biztos, hogy volt annyi? – a szerk.)

A borsodi jobb érzésű emberek pedig kiakadtak, az alábbi hozzászólásokat betűhíven közöljük:

"Az MSZPnek köze sincs a kormányzáshoz, néha 1-2 felvillanás és ennyi. A FIDESZ meg csak ócsárolni tud, ezt jól megfogalmazta Gyurcsány. Nekik tényleg semmi sem jó.. nem fideszezni meg mszpzni kéne hanem létrehozni egy normális emberekből álló kormányt.. NEVETSÉGES AZ, AMIT MIND A KÉT PÁRT MŰVEL. az mszp szartsetud, a fidesznek meg csak a pofája nagy. ENNYI!"

"nagyobb szélhámost még nem b... EURÓPA. Szégyelné már egyszer végre magát a hülye Orbán fóbiása.ki kormányoz 7 éve kivett fel 100 milliárd dolárt te , a böszme fajtádat."

"Hát inkább jöttél volna az Avasra estefelé és a slepped nélkül, gyalogosan! Látod erre nem volt merszed!
A többiről már ne is beszéljünk."

"Ki kormányozza az országot már lassan egy évtizedede?!

Gyurcsány, a k...!"

"Táncolj Feri, az jobban megy, mint a beszéd... egyébként is néhány szenilis nyugdíjason, meg maradék haszonlélvezőn kívül már a kutya se hiszi el amit mondasz.
Már a bértolnokok és bérelt "gondolkodók" jelentős része is kikacsintgat..."

boon.hu - barikád.hu

Nincsenek megjegyzések: