2009. március 28., szombat

Előrehozott választást!

Az Echo TV meghirdette az általános internetes követelés elindítását a politikusok felé.
Az országgyűlési képviselők is (http://1238.lattilad.org/) képesek lennének kijárni az előrehozott választást.


Miért nem hív Orbán Viktor az utcára?

(Magyar Tüntető levele)

Miért nem hív Orbán Viktor az utcára?
Miért? Nem randalírozni, nem gyújtogatni, de igenis demonstrálni azt: elég volt. Elég volt a szemfényvesztésből, elég volt a hazudozásból, elég a böszmeségből. Elég a várakozásból, elég a sajtótájékoztatókból és elég a visszafogottságból. Elég a kordonokból, elég a rendőrsorfalakból és elég az elhatárolódásokból. Elég az ígéretekből és a kecsegtetésekből.

Miért nem hív Orbán Viktor az utcára?
Mire vár? Nekünk nincs időnk a parlamenti napirendek elfogadására várni. Nincs időnk bejelentéseket végighallgatni. Nincs időnk 2010-ig kibírni. Nincs időnk, nincs lehetőségünk, mert az élet sem ad időt, lehetőséget. Nincs mód nem fizetni a boltban. Nincs mód nem befizetni a csekkeket. Nincs mód az elszabadult családi hiteleinket nem törleszteni. És még mi mindenre nincs mód, tudja egyáltalán?

Miért nem hív Orbán Viktor az utcára?
Miért hiteget minket a TV-ből? Nem igaz, hogy az EP választás eredménye majd mindent megváltoztat. Nem igaz, hogy nem szabad utcára vonulni, mert ott a csőcselék az úr. Nem igaz, hogy a titkosszolgálatok állnak a jó szándékú hazafiak mögött. Nem, nem és nem. Az nem volt igaz valójában, hogy az elsöprő önkormányzati választási győzelem mindent megváltoztat. Az sem volt igaz valójában, hogy a népszavazás eltakarítja a kormányt. És most nézzük végig tétlenül azt, hogy kormányt cserélnek? Ezek?

Miért nem hív Orbán Viktor az utcára?
Miért csak szavazógépeknek kellünk? Velünk mi lesz? Minket nem vígasztal az, hogy Orbán Viktor be akarja tartani a szabályokat! És nem is érdekel. Miért játszanánk tovább azt a játékot, amit az ellenfél rendre csalással űz? Miért kéne nekünk türelemmel lenni, amikor hatvan éve vagyunk türelmesek? Minket nem érdekel Orbán Viktor demokrata-elkötelezettsége, sem Brüsszel elvárásai. Mi nem a politika játékszerei kívánunk lenni, hanem választók. És ha a politika nem engedi, hogy választók legyünk, hát kikényszerítjük. Ahogy mások, máshol máshogy is kikényszerítették. Hisz nekünk vannak a leggyönyörűbb hagyományaink az ellenállásban.

Miért nem hív Orbán Viktor az utcára?
Miért nem állhatunk oda, hogy kifejezzük azt, amit ő olyan szépen megfogalmaz beszédeiben? Eljött a tettek ideje, eljött az aktív ellenállás ideje. Most már nemcsak a jövőnk a tét, hanem a jelenünk! Miért hagyja magára az ellenzék vezére a magyarokat? Hány embernek kell ellehetetlenülni, leszegényedni, meghalni, hogy végre változás legyen? Talán azt képzeli Orbán Viktor, hogy majd emelt fővel sétál be az Országgyűlésbe, a magyarok véres hátán? Vagy fél a saját szavazóitól?

Miért nem hív Orbán Viktor az utcára?
Most már tényleg nem tudjuk, de nem is érdekel. Nem félünk már semmitől. Holnap megyünk az utcára. Akár hív Orbán Viktor, akár nem.

Magyar Tüntető

K É P V I S E L Ő K É S A L E L K I I S M E R E T!


Úgy látszik, nem lehet egyenlőségjelet tenni e két szó közé. Sajnos Magyarországon nagyon körmönfontan alakult a kepviselői tisztesség, kötelesség, elvárás és visszahívhatóság. Megfontoltan, aljasul lett ez kifundálva, hogy a képviselők, akiket a magyar nép "választott és bízott meg"?, teljesen függetlenek legyenek a nép akaratától, ne képviseljék választóikat és ha szembe mennek a nemzet érdekeivel, akkor se lehessen őket visszahívni, sőt, a hatalmas fizetéseiket, költségtérítéseket még akkor is felvehessék, ha egy esztendeig feléje sem mennek "munkahelyüknek", magyarul, munkájuk, kötelességük teljesítése nélkül élvezhessék az életet, választóik adópénzein élősködve! Ugye, ez tisztességes?

Ugyan ez érvényes a nemzetellenes kormányra, a rend- és a jogi szervezetekre is. Miért hagynánk ki ebből a sorból a parlamenti műellenzék vezéreit /és nyájszellemű tagságát/?! Mindannyian a dolgozó magyar nemzeten elősködnek, kötelességükkel ellentétes, romboló tevékenységükkel pusztulásba hajtva a magyarságot.

Sunyin hallgatnak a fehérgalléros és "megélhetési bűnözések" szörnyűségeiről, sőt, azokat halmozzák el szintén a dolgozó magyarság pénzéből, akik csak rombolnak, pusztítanak, gyilkolnak - rendeletekkel, vagy brutális tettekkel - tesznek tönkre embereket, családokat, nemzetet, mindent, amit csak lehet.

Feleljetek képviselőink, kormányzóink, államfő, ellenzékiek, élősködők! Mikor lesz annyi tisztesség bennetek, hogy végre megálljt kiáltsatok a pusztításnak, az ország elrablásának, a magyar nemzet kiírtásának?! Mikor akarjátok az igazi, előrehozott, nemzet által érvényesített választásokat, az ősi magyar Alkotmány újraélesztését, az összetákolt szovjet-rákosista helyett?!

Mikor álltok ki minden magyar ember érdekeiért, jogaiért, testi-lelki épségéért, életéért, bárhol éljenek is a Földön!? Nem is beszélve arról, hogy szégyenteljes módon, még mindig nem kaptak állampolgárságot magyar testvéreink, mikor minden jött-ment, nemzetellenes náció, minden nehézség nélkül magyar állampolgár lehet, teljeskörű jogokkal?! Amikor számos "baráti" ország is, már rég megadta határaikon kívül élő nemzettestvéreiknek, a teljes jogú állampolgárságot!

Nem szégyenkeztek, ha tükörbe néztek, hogy mutyizva mit tesztek hazánkkal, nemzetünkkel, csak az "INGYEN MONEY", az érdemtelenül bezsebelt gázsi miatt!? Vagy a telenadrágos megfelelősdi miatt!?

Sokkal különbek - és vegyetek példát - a szlovák, román, izraeli, szerb, ukrán nacionalista, magyargyűlölő, nemzetük érdekeiért másokat elpusztító brigantik, mint Ti, akik nyálfolyós bambasággal, vagy véresszájű magyarellenességgel kibiceltek a magyarság kirablásához, kiírtásához, annak ellenére, hogy a magyar nép áldozatos, egyre keményebb munkájának gyümölcseit majszoljátok, kényelmes, kormányzati, képviselői, államfői, sőt főpapi bársonyszékeitekben, amit véresre koptattok a semmittevés, az ártani vágyás csodás érzéseitől áthatva!

Itt az idő, a cselekvés utolsó lehetséges percei! Ha nem cselekedtek tisztességes emberek modjára, akkor a nemzet vére és átka lesz majd rajtatok és ivadékaitokon, mert a nemzetek Krisztusát, Magyarországot, a magyar
nemzetet segítitek a Golgotára, hogy kivégezzék, meggyilkolják, mint annak idején Jézus Krisztust!

Tegyetek lelkiismeretetek szerint és a lelketek rajta!!! De remélem, hogy a Szent Lélek megvilágosító, megtisztító ereje leszáll rátok és emberivé fomálja gondolataitokat, tetteiteket! Úgy legyen!
Adjon Isten Szebb Magyar Jövőt - Igazlelkű Politikusokat, Nemzetet!

Pásztorfi István

Nincsenek megjegyzések: