2009. március 31., kedd

FELHÍVÁS

Nem kell Bajnai, de Gyurcsány és Fodor Gábor más szakértőjére sincs szükségünk ! Mindnyájan tudjuk, hogy egyetlen céljuk a pénz további szétlopása ! Azokra az MSZP-s és SZDSZ-es képviselőkre pedig végkép nincs szüksége a Nemzetnek, akik mosolyogva biztosították az elmúlt hét év szocialista - szabaddemokrata ámokfutását ! Mindnyájuknak távoznia kell !

Követeljük a parlament feloszlatását és az előrehozott választásokat !

A civil szervezetek határozott lépésre szánták el magukat !

2009. április 5-én, vasárnap, országos nyomásgyakorló tüntetést szervezünk Budapesten. A Demonstrációt az Összefogás Mozgalom is támogatja, annak szervezésében részt vesz !

Ezért tisztelettel és szeretettel kérjük Mozgalmunk Alapító és Támogató Tagjait, hogy a demonstráción vegyenek részt ! Persze ez még önmagában nem elég! Kérjük, hogy szólítsátok meg a barátokat, rokonokat, munkatársakat, szomszédokat és ösztönözzétek Őket is a részvételre ! Legyen ezen a vasárnapon akár kirándulásra, kerti munkára hívogató szép tavaszias idő, vagy éppen ellenkezőleg az otthon melegében való megbújásra ösztönző hideg, szeles időjárás, egyik se tántorítson el Minket ! Most minden más programot halasztani kell ! Most nem lehetünk restek ! Mindnyájunknak össze kell fognunk ! Most erőt, egységet és elszántságot kell mutatnunk ! Eljött a megosztott Nemzet újbóli egyesítését lehetővé tevő Nemzeti Katarzis lehetősége !

Általános Mozgósítás a Nemzet Védelmére !

Nincsenek megjegyzések: