2009. április 26., vasárnap


Egy új Hitlertől tart a roma-zsidó-volt transzvesztita
2009-04-26 15:07 barikád.hu



Az előadóművész szerint, nagy baj lehet, ha időben nem fékezik meg hazánkban a cigányok elleni támadásokat. Rácz Károly konkrétan egy új Hitlertől tart, de azt nem mondta el, csak Magyarországot érinti-e majd a veszély. Jelenleg az EP-választásokra készül a magát roma-zsidó-magyarnak valló volt transzvesztita, aki Hajdú Péter vendége volt az Esti Frizbiben.

Rácz Károly, aki korábban transzvesztita előadóművészként vált ismertté, most az Európa Parlamenti-választáson indul, mert felkérték rá. „Igent mondtam, mert végre egy olyan párt (LMP - a szerk.), ami kvázi a magyar emberekért van. Ebben a pártban vannak zsidók, cigányok, katolikusok, szlávok, németek, de mindegyikük magyar. Kulturálisan és származásilag is sokszínűek vagyunk. Engem azért kértek fel, mert tudják, hogy a kultúra és a gyerekvédelem vonalán sok mindent letettem már az asztalra az elmúlt húsz évben (Ha kultúrának lehet nevezni a transzvesztita műsorokat... - a szerk.). Harcolok, mert az igazságérzetem nagyon nagy. Egyébként, ami most itthon történik, oda fog vezetni, hogy megint jön majd egy szobafestő - csak éppen nem Adolfnak fogják hívni -, ezt kell mindenféleképpen megakadályoznunk.” Rácz azt nem fejtette ki, hogy ez a látomás lokális vagy globális méretű katasztrófát jelez előre.

A kétgyerekes családapa szerint az utóbbi időkben igencsak megszaporodtak a cigány embereket ért támadások. „Az elmúlt húsz évben nem volt ilyen szinten előtérben a rasszizmus. A magyar mindig is olyan volt, ha gazdaságilag egy kicsit rosszul ment, akkor ezek a reakciók érdekes módon felerősödnek. Olyankor cigányozunk, buzizunk, kurvázunk, akkor a szomszéd tehene is dögöljön meg, meg egyebek. Arról nem beszélve, ha történelmünket megnézzük, mindig érdekesen viselkedtünk, azt nem lehet mondani, hogy jellemmel.” (Akinek csak ennyi jut eszébe a magyarok történelméből, az inkább ne vallja magát e nemzethez tartozónak! - a szerk.)

Terry Black nem először színesíti jelenlétével a politikai életet, korábban saját pártja is volt, a Szabad Szabadságért Párt. 2007-ben oszlatta fel magát a szervezet, de így is ki lehet jelenteni, kicsivel több mint egy évtizedig tevékenykedtek visszhang nélkül. Rácz Károly mellett Falusi Mariann is indul a EP-választáson, de az előadóművész azt állította az Esti Frizbiben, hogy nem lesz szomorú, ha nem nyeri meg, mert Brüsszelbe ingázni két kisgyerek mellett nem leányálom. (Vagyis vehetjük az egész parádét szimpla média-majomkodásnak - a szerk.)

velvet.hu - barikád.hu

Nincsenek megjegyzések: