2009. május 23., szombat




Tisztelt Választópolgár!

Június 7-én európai parlamenti választást tartanak Magyarországon. A választás nagy jelentőségű minden magyar ember számára. Hazánknak új irányra van szüksége ahhoz, hogy kilábaljon jelenlegi súlyos helyzetéből. A bukott szocialista kormány nem képes megoldást találni a problémákra, jelenleg már csak saját hatalmi válságával van elfoglalva.

Június 7-én szavazatunkkal véleményt mondunk az országot vezető szocialisták teljesítményéről. Egy, a pécsi polgármester-választáshoz hasonló eredmény világos üzenetet küld a hatalmat birtoklóknak: elég az MSZP-ből, itt az ideje a politikai változásnak.

A Fideszt európai parlamenti választási kampányában az a szándék vezeti, hogy takarékos eszközökkel, de minél több szavazópolgárt közvetlenül megkeresve mondja el véleményét. Ezért is indítjuk el a mai nappal az európai parlamenti választásokig tartó email-alapú közvetlen kapcsolattartást. Reméljük, hogy szívesen fogadja majd leveleinket, amelyekben tájékoztatjuk aktuális politikai témákról, eseményekről, illetve egyéb fontos kérdésekről.

Eddigi és jövőbeni támogatását megköszönve,
Tisztelettel üdvözlöm:
Gyürk András
kampányfőnök


Nincsenek megjegyzések: