2009. május 25., hétfő

Tisztelt Választópolgár, kedves Barátom!

Június 7-én országos választás lesz, amelyen a saját életünkről döntünk. A szocialisták és a velük szövetséges média mindent megpróbálnak, hogy kisebbítsék ennek a szavazásnak a jelentőségét, pedig jól tudják: minden demokratikus választásnak komoly következményei vannak. Minél nagyobb a részvétel, annál kevésbé lehet a polgárok véleményét figyelmen kívül hagyni.

Az elmúlt években számos alkalommal bizonyítottuk ezt az egyszerű igazságot, gondoljunk csak Medgyessy Péter bukására a 2004-es európai parlamenti választási győzelmünk után, vagy a tavalyi Szociális Népszavazásra, amely a kormány széteséséhez és Gyurcsány Ferenc távozásához vezetett.

Komoly lépéseket tettünk tehát annak érdekében, hogy kiszabadítsuk hazánkat a rátelepedett, szélhámos milliárdosok fogságából. A pécsi polgármester-választáson aratott nagyarányú győzelmünk azt mutatja: a változás elkezdődött Magyarországon. Azonban még nem értünk el az út végére. A Gyurcsány-Bajnai korszak most újra támad. Az újabb megszorítások további 200 ezer munkahely megszűnésével és általános elszegényedéssel fenyegetnek. Az ingatlanadó miatt pedig nagyon sok család és egyedül élő ember otthona is veszélybe kerül.

Ezért fontos, hogy minél többen legyünk ott, és szavazzunk a változásra. Meg kell védenünk az országot attól, hogy még mélyebb válságba vigyék azok, akik hét év alatt tönkretették.

Én ott leszek, és szavazni fogok, mert én is egy vagyok a sok millió magyar emberből, aki azt mondja: elég! Elég a gyermekeink jövőjét fölélő cinikus vezetőkből, elég a maroknyivá zsugorodott pártjukból. Ott leszek, mert véget akarok vetni a reménytelenség korszakának. Ott leszek, mert be akarom bizonyítani, hogy Magyarország ennél sokkal többre képes.

Ott leszek, mert én is azt akarom, hogy mielőbb eltakarítsuk a romokat, megtaláljuk a felelősöket, és elkezdjük újjáépíteni az országot.

Jöjjön el Ön is június 7-én, amikor egy egész ország mondhatja együtt: elég! Szavazzunk mindannyian a Fideszre, mert csak együtt, egységesen vethetünk véget a Gyurcsány-Bajnai korszaknak.

Legyünk ott mindannyian, és akkor a változás nem marad el! Várom Önt.

Barátsággal:



Orbán Viktor

Nincsenek megjegyzések: