2009. május 26., kedd

Tovább dagad a botrány! Újabb megdöbbentő Gyurcsányhoz írt levél került elő

Az alábbiakban egy szerkesztőségünkbe eljuttatott levelet közlünk. Mindenki tudja, hogy nemrégiben a Heti Válaszban megjelent egy levél, amelyet állítólag Gyurcsány Ferencnek írt egy párttag. Most tovább dagad a botrány, hiszen egy újabb hasonló levélre leltünk. A hitelességét természetesen nem tudjuk megítélni, de felettébb érdekes olvasmány, amely belepillantást enged a magyar politika színfalak mögötti világába.

Szia Feri!

Figyeltelek a Kongresszuson, amikor lemondtál. Gratulálok, megint ügyesen játszottad a szerepedet. Most azért nagyon legyél résen, mert nem lesz egyszerű úgy teregetni a kártyákat, hogy végül a Gordon fusson be a székedbe. Javaslom, hogy dobj be néhány esélytelen embert, húzzuk el egy picit az ügyet, és amikor az embereket már nagyon nem érdekli az egész, akkor lehet őt lenyomni a torkukon. Addig meg készítsük fel, mert tudod, hogy még beszélni sem tud. A pislogásával is kezdeni kell valamit. Szerintem először beszéljünk a Surányiról, mert az úgy sem vállalja, de legalább úgy tűnik, mintha mi komolyan gondolnánk. Azzal is megy az idő. Ja, és a papírokat meg ne felejtsük el megsemmisíteni.

Eszembe jutott egyébként az öszödi beszéd utáni néhány nap. Emlékszel, hogy be voltunk szarva, hogy mi lesz? Az a szemét kis kurva, hogy szervezkedett, meg ott lihegett a Péter is, hogy majd megbuktatnak téged és kinyomnak bennünket. Akkor zseni voltál a bizalmi szavazással. Még szerencse, hogy Orbán nem merte vállalni a kormányzást. Szar helyzetben volt, mert a nyomorult szimpatizánsai már nagyon akarták, ő meg úgy félt tőle, mint ördög a tömjéntől. Azért ügyes kis ember. Ezzel a 72 órás ultimátummal nagyot húzott. Az övéi is megnyugodtak, hogy fasza gyerek, és Téged is megmentett. Remélem, küldtél neki köszönőlevelet.

Az SZDSZ-szel egyébként már tele van a tököm, legszívesebben visszazavarnám őket oda, ahonnan jöttek. Tudom, hogy Te jóban vagy velük, de hidd el, hogy nekünk, itt a második vonal elején, elég nehéz végignézni, ahogy mindig ők kapják a zsírosabb falatokat. A programjukkal tudod, hogy nincs bajom, végül is mi is ugyanazt akarjuk, amit ők, de az már kicsit túlzás, mit művelnek. Kérlek, hogy ha eszedbe jut, akkor ezt azért mondd meg nekik. Amikor a Kókával együtt reggelizel, neki is szólhatnál, hogy álljon le a nyomulásával, mert nekünk a Fodor Gabi az emberünk.

Képzeld el, a múlt héten találkoztam a Kubatovval, és elmondta, hogy teljesen ki vannak készülve a Jobbik megerősödésétől. Egyszerűen nem találják a választ arra, hogy kik állnak ezek mögött a kis faszszopó fasiszták mögött. Azt mondta, hogy nagyon sok szavazójukat elviszik, ezért vették elő a Kövért, aki mindenhol azt terjeszti, hogy a mi kreatúráink. Amikor mondtam neki, hogy menjenek már a picsába, mit képzelnek rólunk, hogy majd pont mi fogunk támogatni nácikat, akkor erre csak röhögött. Azt mondta, ti meg kenjétek ránk. Egyébként tényleg érdekel, hogy ki állhat mögöttük. Nálunk is a megyében egyre jobban jönnek fel. A mi méréseink szerint egyébként nem csak a Fideszből, hanem tőlünk is egyre több ember pártol át hozzájuk. Bazd meg, Feri, ne szarakodj már tovább! Tudom, hogy próbálkoztál, de ez kevés. Szerintem vesd be a titkosszolgálatokat is, folyjon akár vér, vagy valami, csak takarítsuk el ezeket a szemét nácikat. Kenjünk rájuk valamit. Nem igaz, hogy nem lehet őket szétzavarni!? Tudod ugye, hogy ezek téged is börtönbe fognak zárni. Ezekkel nem tudsz majd megegyezni, mint a fideszes fiúkkal.

Egyébként azt hallottam, hogy a Fidesz létrehoz majd egy stábot, ami kitalálja, hogy hogyan lehetne a Jobbikot lejáratni. Tényleg nagyon félhetnek tőlük. Mondtam én is nekik néhány jó ötletet. Szerintem a vezetőiket kell kicsinálni. Csak tudunk találni valamit a Movairól vagy a Vonáról. Állítólag a fideszék még a Csurkát is megvették valamivel, hogy támadja ő is a Jobbikot, és ha majd győzni fognak, akkor kap egy kis zsozsót. Szerencsétlen vénembert meg nyúzza a nője rendesen.

Na, de beszéljünk a lényegről. Remélem, minden le van már egyeztetve a többiekkel. Szerintem a megbeszélésekre a jövőben már nincs értelme hívni az MDF-et. Már szart sem érnek. Állítólag a Bokrossal próbálkoznak, szerintem végük. Az SZDSZ-ből a Kókát meg ne hívd meg többet a villámba, mert nem fogom beengedni. Ki nem állhatom a képét. A Fodor se sokkal jobb, de legalább nem pofázik bele. Az a lényeg, hogy a Viktorral kell megegyezni. Amikor az kiment Tomi bácsihoz, emlékszel, amikor szegény haldoklott, akkor állítólag találkozott velük is. Azt mondják teljesen normális volt. Meg kell értenünk őt is. Nem egyszerű a helyzete. Támadnia kell bennünket, különben nem tudják felépíteni újra. A Jobbikot meg nem szabad beengednie a parlamentbe, mert akkor ő is, meg mi is kapunk a pofánkra. Na, mindegy. A lényeg, hogy a jövő héten ő jön el. Azt ígérték, hogy hozza a terveket.

A jövő heti napirend javaslatom a következő:
- A te köszöntőddel kezdjünk, és aztán vázolod, hogy hogyan tovább.
- Orbán beszámolója az amerikai túráról
- Az autópálya-botrány kommunikációja
- A Jobbik kicsinálása
- Simon levelét én ismertetem
- Egyéb

Ha van még javaslatod, akkor azt szerdáig küldd át, mert akkor küldöm ki mindenkinek a meghívót. Olyat vadásztunk a múlt héten, hogy ha elmesélem, beszarsz. Lent volt a Kósa meg a Lázár is. Szerintem meg tudunk egyezni velük a beruházásokról. Majd mesélek. Nyugi, nem rúgtunk be nagyon.

Szevasz!
Totó

Nincsenek megjegyzések: