2009. szeptember 29., kedd

„Kovács László semmilyen nyomot nem hagyott maga után”
2009. szeptember 28. 18:13


MNO - KA
Kovács László magyar adóügyi biztos munkáját nyom nélkülinek nevezte az Economist. Az uniós biztosok közül Kovács egyetlen félmondatot érdemelt a nagy presztízsű hetilaptól.

A jelentős brit gazdasági-politikai hetilap, az Economist nyomtatott kiadásában (amely már az interneten is elérhető) számba vette a távozó EU-biztosok munkáját. A lap három csoportra osztja a biztosokat, először a 10 legjobbat jellemzi, majd néhány szót ír a „nem olyan jó fiúkról”, végül a megosztó véleményeket kiváltó Neelie Kroest külön bekezdésben jellemzi. A középső, kevésbé jól teljesítő blokkba került Kovács László adóügyi biztos, méghozzá említés szerint az utolsó helyre. Mindössze egyetlen félmondatot szán neki az Economist: ő volt az, aki semmiféle nyomot nem hagyott maga után.

A 10 legjobb biztos közé került az észt Siim Kallas, a máltai Joe Borg, a dán Mariann Fischer Boer, az ír Charlie McGraveey, a lett Andris Piebalgs, a bolgár Meglena Kuneva és a finn Olli Rehn. Két korai távozót, a brit Peter Mandelson és a litván Dalia Grybauskaite is „jó osztályzatot” kapott a neves hetilaptól.

(Forrás: Economist)



http://www.economist.com/world/europe/displaystory.cfm?story_id=14505501

Nincsenek megjegyzések: