2010. január 22., péntek

Zuschlag Jánost fideszesnek nyilvánították a szocialisták


Mostantól csak Zuschlag–Szijjártó-ügy van – adta közzé egy internetes összeállítás, amit az Egyenlítő TV készített, és a Népszabadság terjeszt szerte a hazában és a nagyvilágban. A mai nappal hivatalosan is elkezdődő választási kampány egyik hazudozási csúcsbeállításával van dolgunk.

Az Egyenlítő TV – talán nem meglepő – közel van az MSZP-hez, szorosan kötődik ahhoz a Societas nevű szervezethez, amely sok egyéni képviselőjelölti helyet kap a mostani választáson – és amely a Zuschlag miatt roncstelepre küldött FIB személyi és erkölcsi utódja.

A zavaros hangfelvétellel azt igyekszik bizonyítani az MSZP propaganda, hogy Zuschlag és Szijjártó együttműködtek a pénzlenyúlásban. De csak azt sikerül bizonyítani, hogy beszéltek egymással, továbbá hogy „egyeztettek”, mely ifjúsági szervezetek kapjanak állami támogatást.

Az MSZP és a Societas csak két dolgot felejt el:

1. Zuschlag nem azért van hűvösön, mert kapott állami támogatást, hanem azért, mert nem/rosszul számolt el vele, illetve használta föl.

2. Ha Szijjártó benne lett volna a buliban, Zuschlag ezt nem közölte volna azonnal a nyomozóhatóságokkal? Zuschlag a testével védi a Fideszt?

Megint mindenkit hülyének néznek a szocialisták, illetve az előítéleteket akarják táplálni. Ezek néhány százalék javulásért még azt is kitalálnák, hogy Marilyn Monroe férfi volt...

Nincsenek megjegyzések: