2010. január 22., péntek

Mivel bírt bekerülni Szanyi a médiába?


„Szanyi most boldog, hogy a szívének kedves fenegyerek imidzsnek adott egyet. Ráadásul úgy, hogy az ellen sajtó ki is hangosította. Valószínűleg a cikkek linkjét is körbeküldte, hogy mindenki lássa, milyen meredek gyerek – rajta háborog a teljes jobboldal.”

Így szól az MNO híre:

Szalay Tamás Lajos újságíró Facebook-üzenőfalán még 2010. január 12-én arról írt, hogy a Vatikán "nincs oda" az Avatar című filmért. A Vatikán hivatalos lapja azt rótta föl az Avatar című film készítőinek, hogy semmitmondó és túlságosan szentimentális filmet forgattak. Mint írták, "a filmben sok az elbűvölő, lenyűgöző technológiai megoldás, de kevés a valódi emberi érzelem".

Szanyi Tibor az alábbit reagálta az újságíró fölvetésére: "Konkrétan az Avatar épp úgy egy üzleti vállalkozás, mint a Vatikán. Konkurrensek csatájába nehéz beleszólni. :)"

Szanyi "csínyét" lehozta az MNO, és a hírTV.

Akinek fontos a Vatikán, az most kiakadt. És sokan örülnek, hogy de jól meg bírta mondani a Vatikánnak.

Szanyi most boldog, hogy a szívének kedves fenegyerek imidzsnek adott egyet. Ráadásul úgy, hogy az ellen sajtó ki is hangosította. Valószínűleg a cikkek linkjét is körbeküldte, hogy mindenki lássa, milyen meredek gyerek - rajta háborog a teljes jobboldal.

A tartalomról nem érdemes szólni: az Avatar és a Vatikán, mint konkurrencia - szánalmas.

Inkább azon legyünk idegrendszerbe, hogy ilyen hülyeségek firkálására van ideje egy válságkezelő kormány képviselőjének. Legyünk idegrendszerbe azon, hogy az MSZP-ben menő adok-kapokban alkalmasint egy ilyen marhaság is számíthat. Legyünk idegrendszerbe azon, hogy az "Elnök emberein" felnőtt baller politikus generáció ennyire semmibe veszi a politikát, a választási kampányt.

Nincsenek megjegyzések: