2009. március 27., péntek


A Kossuth téren tart tüntetést az előrehozott választásokért a Jobbik

A Miniszterelnöki Hivatal elé, a Kossuth térre szervezi március 28-án, szombaton 14 órakor kezdődő tüntetését az előrehozott választásokért a Jobbik Magyarországért Mozgalom, miután a Surányi György villája elé meghirdetett figyelmeztető demonstrációja sikert ért el már annak megtartása előtt: a kormányfőjelölt belátta, hogy jobban jár bankjában meghúzódva, mint ha országhódítóként magára vonja a magunkfajták haragját. Ha a Gyurcsány-maffia újabb bábot javasol, a Jobbik kész annak házához szervezni akár még e szombati tüntetést is.

Szombat este régóta hirdetett kampányrendezvényt tart Morvai Krisztina Kaposváron, Vona Gábor pedig Sátoraljaújhelyen, de előtte ők is felszólalnak a budapesti Kossuth téren. Több civil szervezeti vezetővel is tárgyalást folytat a Jobbik a tüntetéshez való csatlakozásról.

Mivel Sólyom László kiírta az EP-választást, kampányidőszak van, mely alatt a pártok rendezvényei nem tartoznak a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá, ezért nem szükséges bejelenteni sem a tüntetést, és a rendőrség nem is tilthatja meg azt a szokásos jogi kiskapu segítségével. Így most nem a karhatalom oszlathatja fel a tömeget, hanem a nép az Országgyűlést - ha elegen leszünk...

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Kérjük, küldje el ismerőseinek a fenti hírt levélben és az alábbi szöveget SMS-ben:
A budapesti Kossuth téren tart tüntetést az előrehozott választásokért a Jobbik szombaton 14 órától. Vár Morvai Krisztina, Vona Gábor és mások. Küldd tovább!

Nincsenek megjegyzések: