2010. január 22., péntek


ISMÉT VESZÉLYBEN A SZENT KORONA!
Eladta az Áruló!
- EGY ÖSSZEGBEN VÁLIK ESEDÉKESSÉ
A HITELEK VISSZAFIZETÉSE AZ IMF-NEK!

ISMÉT VESZÉLYBEN A SZENT KORONA!

Eladta az Áruló!

EGY ÖSSZEGBEN VÁLIK ESEDÉKESSÉ

A HITELEK VISSZAFIZETÉSE AZ IMF-NEK!

”Eladta az áruló a Szent Koronát is! Eladta azt, ami sohasem volt az övé! - Mint ahogy elődei is ezt cselekedték az elmúlt húsz évben. Eladták, ami sosem volt az övék, elkótyavetyélték, a Magyar Nemzet teljes ingó és ingatlan vagyonát! - Most már az utolsókon van a sor.”

Egy, a neve elhallgatását kérő forrás, meg nem erősített információja szerint, - a múlt hétfőn, 2010. január 11.-én, Bajnai Gordon, Magyarország Miniszterelnöke, aláírt egy az IMF-el (Nemzetközi Valauta Alappal) kötött szerződést:

*

Miszerint, ha Magyarország nem fizetné tovább vissza a külföldi hiteleket, - akár azért mert egyszerűen fizetésképtelenné válna, - akár mert egy politikai változás révén "fizetési moratóriumot" jelentene be, - ebben az esetben, tehát a nem fizetés esetén:

Egy összegben válik esedékessé az egész hiteltartozás visszafizetése!

Melynek a fedezete; Magyarország megmaradt anyagi javai lennének:

1. Úgymint a Nemzeti Bank vészhelyzetre tartogatott valuta tartaléka, (Mely a Szabad Riport értesülései szerint 17 milliárd euro!!!)

2. Az itt ott még elfekvő arany készleteink, (melynek hollétéről mi nem tudunk, ám velünk ellentétben az IMF biztosan…) -

3. És végül, de nem utolsósorban, sőt talán a legfontosabb fedezet; a Magyar Szent Korona! Mely úgy látszik mindenképpen kell az uzsorásoknak!!

*

Tehát összegezve elmondhatjuk, ez a megállapodás arról szól; hogy ha egy politikai változást követően az ország, ilyen-olyan okból, de bejelenti a fizetésképtelenségét, - akkor az IMF követelni fogja a külföldi hiteltartozások visszafizetését, - egy összegben!

Vagyis követelni fogja a Nemzeti Bank 17 milliárd euróját, az itt-ott még elfekvő aranykészletet, - melynek hollétét előlünk titkolják, - és követelni fogják a Szent Koronát!

Ám az is meglehet, hogy ezek megszerzésének nehézségeit megelőzendő: még a Bajnai kormány regnálása idején megpóbálják kivinni az országból ezt a bizonyos fedezetet. Vagyis: az összes megmaradt valuta tartalékot, az összes még megmaradt aranyat, és megpóbálják elvinni a Szent Koronát is!

Nos, ezt szerintünk nem kellene hagynia a Magyar Nemzetnek!

Végezetül pedig álljon itt szerkesztő társunk, Audie megjegyzése ezzel az üggyel kapcsolatban:

"Eladta az áruló a Szent Koronát is! Eladta azt, ami sohasem volt az övé! - Mint ahogy elődei is ezt cselekedték az elmúlt húsz évben. Eladták, ami sosem volt az övék, elkótyavetyélték, a Magyar Nemzet teljes ingó és ingatlan vagyonát! - Most már az utolsókon van a sor."

*

Utólagos megjegyzés: Kérjük olvasóinkat, hogy akinek van erről az ügyről egyéb híre, infórmációja, - azt ossza meg velünk! címünk: szabad.riport@gmail.com

*

(Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda)

Duft

Nincsenek megjegyzések: